Slideshow

24. obljetnica Općine Kaptol

c_160_120_16777215_00_images_joomgallery_details_dan_opine_kaptol_2017_57_dan_opine__5_20170704_1969360685.jpg

Proslava Dana Općine Kaptol održavala se kroz nekoliko dana, a zadnjeg dana, 30. lipnja održana je i svečana sjednica sa mnogobrojnim uzvanicima. Program je započeo polaganjem vijenaca na groblju sv. Jurja u Kaptolu,

te se nastavio kroz otvorenje nogostupa u Vetovačkoj ulici (nogostup Vetovačka ulica, dužina 900,00 m i vrijednost nešto više od 600.000,00 kn). Program se nastavio u Alilovcima gdje su otvoreni radovi na izgradnji uređaja za pročišćavanje otpadnih voda za naselje Alilovci (vrijednost projekta nakon provedenog postupka javne nabave je cca 1.400.000,00 kn). Zajedničkim radom i trudom a uz pomoć Zaklade Slagalica u sklopu Općine otvorena je igraonica za djecu. Nedavno pristiglo navalno vozilo iz Tirola i službeno je uručeno DVD-u Kaptol. Svečana sjednica započela u opuštenom i prijateljskom tonu, u sklopu sjednice dodijeljene su godišnje nagrade i priznanja. Nagrađeni su: OPG Anita Humski, Gradska knjižnica i čitaonica Požega, Kristina Rupert, Margareta Kovač i Marija Ljubica Nosić. Kroz kratko izlaganje načelnika može se zaključiti kako Općina sa svojih 3.000.000,00 kn izvornog proračuna racionalno posluje te priprema i provodi mnogobrojne projekte. Načelnik je na kraju naglasio kako očekuje radnu jesen u Kaptolu jer su 3 projekta prijavljena (kanalizacija Ramanovci, uređenje trga u Kaptolu te modernizacija nerazvrstane ceste Bešinci – N. Bešinci), dok je najznačajniji projekt, izgradnja vrtića u Kaptolu u fazi izrade projektne dokumentacije. Druženje načelnika sa gostima nastavljeno je uz prigodan program tamburaškog orkestra Osnovne škole V. Korajca iz Kaptola. 

 

CookiesAccept

Naša internet stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti.

Nastavkom pregleda ove web stranice slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice kliknite na "Slažem se".

Slažem se