Ostalo iz sporta

U dva kola 16 golova

NK Kaptol nastavlja sa sjajnim igrama, neovisno igra li se u Kaptolu ili u gostima. Pobjeda nad Dinamom iz Vidovaca (8:0) odraz je jedne dobre, uigrane ekipe, ali prije svega dobrih dečaka koji se ne druže samo za vrijeme utakmice i treninga.

Plenum klubova 1. ŽNL održan u Kaptolu

Nogometni savez Požeško-slavonske županije održao je dana 31.07.2018. godine u Kaptolu Plenum Klubova 1. ŽNL. Glavna tema Plenuma bilo je izvlačenje parova KUP natjecanja te određivanje parova 1. kola nogometne sezone 2018./2019. Prema izvučenim listićima, NK Kaptol u 1. kolu KUP-a igrat će u Rajsavcucu (18. ili 19. kolovoza). 1. Kolo prvenstva na rasporedu je 02. rujna, a u Kaptolu se sastaju NK Kaptol – NK BSK Buk.

Ljetna škola nogometa

Nogometni klub Kaptol poziva sve dječake i djevojčice na upis u ljetnu školu nogometa koja s radom počinje 24.07.2017. godine. Prijaviti se mogu svi koji su stariji od 6 godina. Dosadašnji igrači ne moraju se prijavljivati. Prijaviti se može putem mobitela (Alen Havrda 098/915-0177) ili putem facebook stranice Škole nogometa Kaptol. 

Početak priprema nogometaša

Nogometni klub Kaptol ovim putem poziva sve igrače na "prozivku", odnosno početak priprema za novu nogometnu sezonu. Dosadašnji trener, Krešo Poleti i nadalje će voditi seniorsku ekipu dok će kod mlađih uzrasta doći do manjih promjena. Što se tiče igračkog kadra, dva igrača napustila su klub, a tko je sve došao možete provjeriti već na prvom treningu. Ovim putem NK Kaptol poziva sve igrače, na prvi trening  koji će se održati u nedjelju 23.07.2017. s početkom u 19:00 sati.  

Malonogometni noćni turnir u Kaptolu

Povodom Dana Općine Kaptol, mladež Općine Kaptol organizira Humanitarni malonogometni turnir. Turnir će se održati u petak, 23.06.2017. godine s početkom u 20:00 sati na igralištu NK Kaptol. Detaljnije o samom turniru pogledajte na plakatu.